Na pravdi Boga! Viktore, da li je moguće da si zbog ovoga isključio Vidala? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pravdi Boga! Viktore, da li je moguće da si zbog ovoga isključio Vidala? (VIDEO)

Mađarski arbitar dodelio drugi žuti karton Čeleancu, iako je start bio čist kao suza

Šta reći, osim da su se neke više sile urotile protiv Bajerna u četvrfinalu Lige šampiona protiv madridskog Reala. Bavarci su u prvom meču u Minhenu poraženi sa 2:1 nakon isključenja Havija Martineza, ali su večeras u Madridu uspeli da nadoknade taj zaostatak. Međutim, u 84. minutu utakmice na Santijago Bernabeuu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su doživeli veliku nepravdu.

Mađarski arbitar Viktor Kasai tada je dodelio drugi žuti karton Arturu Vidalu, koji je zaradio isključenje iako je odneo čistu loptu ispred Marka Asensija. Jedino što je iskusnog arbitra moglo da zbuni u ovoj situaciji mogao je da bude intenzitet sa kojim je na loptu startovao Čileanac, ali je sam start bio čist kao suza.

Bajern je tokom 90 minuta igre bio znatno bolji rival, ali će u produžetke desetkovan.

(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ŠTA URADI, SUDIJA: Kašai osakatio Bajern, najgori crveni karton u istoriji Lige šampiona! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2017

Real iz Madrida i Bajern iz Minhena u Madridu igraju meč za plasman u polufinale Lige šampiona, a tim iz Madrida od 84. minuta ima igrača više. I to bez ikakvog razloga.. U prodoru je bio Asensio, kada je Arturo Vidal startovao. Pao je fudbaler Reala iz Madrida, a sudija Viktor Kašai nije se dvoumio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.