NOVI EVROGOL Vulić se sa stilom kandidovao za mesto startera protiv Jang Bojsa (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI EVROGOL Vulić se sa stilom kandidovao za mesto startera protiv Jang Bojsa (VIDEO)

Posle suspenzije Dušana Jovančića za prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona, trener Crvene zvezde Vladan Milojević neće morati puno da razmišlja. Mesto startera protiv Jang Bojsa je gotovo zacementirano za Miloša Vulića.
Nekadašnji kapiten Napretka je u odličnoj formi, što je potvrdio u subotu protiv Spartaka. Izveo je nekoliko odličnih prekida, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << što njegovi saigrači nisu znali da iskoriste, a onda je u finišu prvog poluvremena sam uzeo loptu i doneo izjednačenje.
Prihvatio je loptu na levom krilu, lepo se izborio za poziciju i potom poslao projektil u gol Ostojića. Čuvar mreže Subotičana je bio nemoćan.
Bio je to drugi gol Vulića ove sezone. Prethodno je iz slobodnog udarca postigao atraktivan pogodak protiv Mladosti iz Lučana.
Сјајан гол Вулића! 1:1! 🔴⚪ #fkcz pic.twitter.com/wleiawxSNw
— Nasa Crvena Zvezda (@nczvezda) August 17, 2019


The post NOVI EVROGOL Vulić se sa stilom kandidovao za mesto startera protiv Jang Bojsa (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.