Kuvajćani ispraćaju fudbalere Zvezde u Ligu šampiona

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuvajćani ispraćaju fudbalere Zvezde u Ligu šampiona

Zanimljivu utakmicu na stadionu “Rajko Mitić” će odigrati fudbaleri Crvene zvezde. U prvom slobodnom terminu za crveno-bele u sred nedelje, odmah posle dvomeča sa Jang Bojsom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, naš prvak će igrati prijateljski meč sa prvoligašem iz Kuvajta, Kazmom.
Kvota u MaxBetu na pobedu Rada protiv Partizana je 12.00.
Trener tog kluba je naš stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Boris Bunjak, koji je ekipu doveo na pripreme na Zlatibor. Oni su u Srbiju doputovali u subotu, a na Zlatiboru će ostati do zakazane utakmice sa Zvezdom.
Drago mi je da smo došli u Srbiju. Biće ovo za većinu igrača jedno potpuno novo iskustvo. Plan rada je poznat a odigracemo i nekoliko utakmica sa nasim superligašima i prvoligašima. Oduševljeni su dočekom a sigurno je da će imati sjajne uslove za rad. Ostaje nam da se što bolje spremimo za šampionat koji će biti izuzetno zanimljiv. Imaće moji igrači priliku da se upoznaju sa evropskim stilom fudbala što bi moglo znatno da nam koristi u domaćim okvirima. Svako novo iskustvo je dragoceno – kazao je Bunjak.
Boris Bunjak (Foto: Privatna arhiva)

On je istakao da se najviše raduje dolasku na najveći srpski stadion.
Za moje igrače će biti veliki izazov da igraju protiv bivšeg prvaka Evrope i učesnika poslednjeg ciklusa Lige šampiona. Daće Bog da tog 4. septembra čestitamo Zvezdi još jedan plasman u Ligu šampiona. Trudućemo se da ostvarimo što bolji rezultat – zaključio je Bunjak, trener kuvajtske Kazme.

The post Kuvajćani ispraćaju fudbalere Zvezde u Ligu šampiona appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.