NAJAVA DANA (utorak, 3. januar): Tobdžije lige žele potop Bornmuta… Juventus dočekuje Megu u košarkaškoj Ligi šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2017, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (utorak, 3. januar): Tobdžije lige žele potop Bornmuta… Juventus dočekuje Megu u košarkaškoj Ligi šampiona

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Praznični dani, zatišje i odmori… Ma, kakvo zatišje, naš kladilački ritam je uzbudljiv i pun dobrih fudbalskih i košarkaških zavrzlama. Zato od jutra skeniramo susrete Premijer lige, bavimo se i Kupom kralja, kao i košarkaškom Ligom šampiona u paketu sa regionalnom Jadranskom ligom!

Za dodatni adrenalin, a nama su veće kvote uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na pameti tu su i parovi MOZZARTOVOG Trostrukog superpara. Eto, toliko od nas, bar što se tiče jutarnje kladilačke smotre uz napomenu da aktuelna sportska dešavanja iz minuta u minut možete pratiti kroz Kladioničarski dan.

2018: BORNMUT - ARSENAL, 20.45

(Fudbal, Engleska 1)

Arsenal gostuje Bornmutu posle trijumfa nad Kristal Palasom. Tobdžije su vezale dva trijumfa, a sada idu Trešnjicama na noge koje imaju dve pobede i dva poraza u poslednja četiri meča u Premijer ligi. Do sada su se sastali tri puta i svaki put je Arsenal bio bolji. Dva puta po 2:0 i jednom 3:1. I ovoga puta će biti favorit, ali zna Bornmut da bude nezgodan na svom terenu.

2019: KRISTAL PALAS - SVONSI, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Duel koji će mnogo značiti obema ekipama u borbi za opstanak. Vremena za oporavak nema, o tome je govorio i Olardajs. Palas ima pet poraza u poslednjih pet utakmica, dok Svonsi ima četiri vezana poraza. U poslednja tri međusobna duela, dva puta je bilo nerešeno. Generalno igraju utakmice sa malo golova, ali je veliki izuzetak poslednji okršaj - 5:4.

2020: STOUK - VOTFORD, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Stouk je u lošoj formi, ima pet utakmica bez pobede. U goste mu dolazi Votford koji nije u mnogo boljoj situaciji, vezao je četiri meča bez pobede. Zanimljivo, u poslednje vreme u okršajima ovih timova bolje prolaze gosti. Slavili su na tri poslednja meča. U dva od ta tri meča došlo je 2-3 gola, ali generalno igraju najviše 0-2.

5205: LEVADIJAKOS - PAOK, 18.30

(Fudbal, Grčka 1)

PAOK je imao tri vezana poraza u ligi, ali je vezao dve pobede. Sa druge strane Levadijakos ima tri vezana poraza i sa te strane crno-beli su favorit. I tradicija mu ide na ruku. PAOK ima tri pobede u poslednja četiri meča, ali je svaki put bilo malo golova tako da imajte i to na umu.

4145: BENFIKA - VIZELA, 20.15

(Fudbal, Liga Kup)

Benfika je svakako favorit, ima već jednu pobedu u grupi D, dok Vizela ima poraz. Vizela je klub iz druge lige Portugalije i to iz sredine tabele. Nalazi se na 11. poziciji. Benfika je u seriji od pet pobeda i svakako je veliki favorit i na ovom duelu. Benfika je šest od prethodnih osam utakmica u svim takmičenjima igrala 2-3 gola. Imajte to na umu.

4149: MOREIRENSE - PORTO, 22.15

(Fudbal, Portugalija kup)

Moreirense je u krizi i ima krizu rezultata, pošto na minule četiri utakmice ne zna za pobedu (tri poraza). Inače, u svakom od tih mečeva dolazio je tip GG&3+, a dva puta padalo je pet ili više golova. Porto je nedavno prekinuo seriju od pet trijumfa remijem na svom stadionu. Ipak, Porto nikad nije poražen od Moreirensea kao gost.

4061: VALENSIJA - SELTA, 19.00

(Fudbal, Španija kup)

Selta se sa poslednja dva gostovanja Valensiji vratila kući bez poraza (remi i pobeda). Oba puta padalo je tačno dva gola. Za njhove susrete na Mestalji karakteristika je da uvek pada bar po dva gola. Slepi miševi su u haosu, napustio ih je trener Prandeli, a kod kuće imaju tek jednu pobedu na pet utakmica u svim takmičenjima. I svaki put takođe padalo je bar po dva gola, najčešće više.

4063: LAS PALMAS - ATLETIKO MADRID, 21.15

(Fudbal, Španija kup)

Atletiko je uhvatio dobar zalet i slavio u dve poslednje utakmice. Jedna od njih bila je baš protiv Las Palmasa na Kalderonu, kada je bilo 1:0. Inače, Las Palmas na svom terenu ne zna za poraz još od polovine marta prošle godine. Od tada ima devet pobeda i šest remija. Inače, Atletiko se sa poslednja tri gostovanja na ostrvu vratio kući sa isto toliko pobeda, bez primljenog gola.

7041: FMP - KRKA, 18.00

(Košarka, Jadranska liga)

FMP nije uspeo da se uzdigne ni posle smene trenera, pa tako ima čak šest poraza u minulih sedam utakmica. Ali, sreća bi mogla malo da se promeni za Pantere, jer im na noge dolazi tim sa pet poraza u nizu, šest u poslednjih sedam mečeva.

7219: JUVENTUS U. - MEGA LEKS, 18.30

(Košarka, Liga šampiona)

Mega nije u dobrom momentu i što se tiče gostovanja zaboravila je kada je poslednji put osetila slast brejka. Jer, već na osam gostovanja zna samo za poraz. Juventus je vezao dva poraza u svim takmičenjima, odnosno tri u poslednje četiri utakmice u Ligi šampiona. Prvi susret ovih timova u Sremskoj Mitrovici doneo je tačno 156 poena ukupno, ali i pobedu Juventusa.

(Foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.