Murinjo potvrdio da ostaje, plaši se Juventusa

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Dec.2012, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo potvrdio da ostaje, plaši se Juventusa

Trener madridskog Reala Žoze Murinjo otkrio je da se od svih ekipa najviše pribojava Juventusa i da po njegovom mišljenju aktuelni prvak Serije A ove sezone može da osvoji Ligu šampiona.

– Iskren da budem, ne volim Juventus, jer ga se plašim. On može da osvoji Ligu šampiona, jer ima jak kolektiv. Podseća me >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na brod koji ne može da potone i na moj Porto iz 2004. godine, kada smo postali prvaci – rekao je Murinjo italijanskim medijima.
A za španske medije je danas potvrdio da neće napustiti Real i tako demantovao prelazak u MAnčester Junajted.
– Želim da osvojim sa Realom treću titulu Lige Šampiona, odnosno desetu u istoriji kluba, što nikad niko nije uspeo. Parafraziraću Aleksa Fergusona “Prestar sam da bi podneo ostavku” – rekao je Murinjo.
Madriđani će u osmini finala LŠ igrati protiv Mančester Junajteda, dok će Juventus odmeriti snage sa Seltikom.
Prvi mečevi na programu su 14. i 15. februar, odnosno 21. i 22 februara.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo: Moj jedini strah? Juventus

Izvor: Mondo, 29.Dec.2012

Trener Real Madrida priznao da se od rivala u Ligi šampiona najviše pribojava šampiona Italije. Podseća ga na njegov Porto...Šef struke šampiona Španije ima lepo mišljenje o Torinezima...Prema njegovom mišljenju, aktuelni prvak Serije A ove sezone može da osvoji Ligu šampiona..."Iskren da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.