Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Dec.2012, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Handanović: Juventus još nije šampion

Golman milanskog Intera Samir Handanović rekao je danas da trka za titulu šampiona Italije još nije gotova, iako njegova ekipa ima 9 bodova manje od vodećeg Juventusa. "Nisu igrači Juventusa sa druge planete, ali su, činjenica je, zasluženo na prvom mjestu zbog dobrih igara i rezultata. Ipak, ne zaboravite da cijele prošle sezone nisu nijednom poraženi, a u prvom djelu ove su već izgubili dva puta", kazao je Handanović italijanskim medijima. Pored Intera, "gužvu" u borbi za drugo mjesto prave još Lacio, Fiorentina i Napoli. "Čini se da je liga veoma izjednačena, svi mogu da 'pritisnu' Juventus. Ništa Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/index.php?option=com_content&view=article&id=22559:handanovi-juventus-jo-nije-ampion&catid=72:fudbal&Itemid=44)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Murinjo: Plašim se Juventusa

Izvor: B92, 29.Dec.2012, 13:30

Trener Real Madrida Žoze Murinjo priznao je da se plaši ekipe Juventusa u nastavku takmičenja Lige šampiona..."Da budem iskren, ne sviđa mi se Juventus zato što ga se bojim", rekao je Murinjo u intervjuu za Tutosport...Šampion Italije završio je prvu fazu Lige šampiona na prvom mestu grupe E...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.