Murinjo kombinuje protiv Sportinga: Ne igraju Teri, Azar i Vilijan, ali zato kreće Dijego Kosta

Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2014, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo kombinuje protiv Sportinga: Ne igraju Teri, Azar i Vilijan, ali zato kreće Dijego Kosta

„Očekuje nas mnogo mečeva u decembru i tim mora da bude spreman na najveće napore“, najavio trener Čelsija

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je  da će izvesti kombinovan sastav protiv Sportinga u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona, kako bi igrači što odmornije dočekali obaveze u Premijer ligi.

Meč protiv Sportinga propustiće Džon Teri, Eden Azar i Vilijan, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jer su u prethodnom periodu odigrali mnogo utakmica. Imamo dobre alternative na njihovim pozicijama i verujem da ćemo biti konkurentni. Očekuje nas mnogo mečeva u decembru i tim mora da bude spreman na najveće napore“, rekao je Murinjo.

Portugalski stručnjak je i u prethodnim duelima znao da odmori neke igrače, posebno Dijega Kostu, koji će uprkos slaboj fizičkoj kondiciji biti u startnoj postavi.

Murinjov tim je ranije obezbedio prvo mesto u G grupi, dok je Sportingu potreban bod kako bi prošao u nokaut fazu Lige šampiona.

Utakmica 6. kola Lige šampiona između Čelsija i Sportinga igra se sutra od 20.45 na Stamford bridžu.

Kvote za taj meč pogledajte OVDE.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo odmara Azara, Kosta igra

Izvor: B92, 09.Dec.2014

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo izvešće kombinovan tim protiv Sportinga u poslednjem kolu grupne faze LŠ, kako bi odmorio prve zvezde za obaveze u Premijer ligi...Portugalski stručnjak je i u prethodnim mečevima znao da odmori neke igrače, posebno Dijega Kostu, koji će uprkos slaboj kondiciji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.