Muk na Maksimiru, Sulejmani, Tadić i Ćosić u Ligi šampiona (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2018, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muk na "Maksimiru", Sulejmani, Tadić i Ćosić u Ligi šampiona (video)

Jang Bojs, Ajaks i AEK u Ligi šampiona ove sezone.

Dinamo Zagreb je imao dobar rezultat iz prvog meča protiv Jang Bojsa, ali nije večeras uspeo da se pred ispunjenim "Maksimirom" plasira u Ligu šampiona.

Nakon 1:1 u Švajcarskoj, danas je Dinamo poražen sa 1:2 i tako će ove sezone igrati u Ligi Evrope, a Jang Bojs u Ligi šampiona.

Krenulo je sve kako treba po Dinamo, Izet >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Hajrović je doveo domaće u prednost već u 7. minutu i sve je bilo potaman do 64. minuta kada je Asale izveo fenomenalan potez nakon kog je Leovac napravio faul u kaznenom prostoru. Penal je iskoristio Oaro za 1:1.

Samo dva minuta kasnije, korner za Jang Bojs, nesmotrena je bila odbrana domaćih, lopta ponovo dolazi do velikog junaka Oaroa koji sa metar šalje loptu u mrežu za konačnih 1:2.

Igrao je Miralem Sulejmani sve do 55. minuta.

Ajaks je uspeo da sačuva prednost iz prvog meča u kom su slavili sa 3:1, danas je u Kijevu protiv Dinama bilo 0:0.

U ovom meču beležimo promašen penal Dušana Tadića u 14. minutu, mada se svi pitaju da li je Damir Skomina nepravedno dosudio ovaj kazneni udarac.

Dakle, Dinamo iz Kijeva ide u Ligu Evrope, Ajaks u Ligu šampiona.

Velika neizvesnost je viđena u Atini, Nikolićev MOL Vidi je jurio prednost AEK-a iz prvog meča od 2:1.

Mantalos je iz penala doneo prednost AEK-u u 48. minutu, ali to i nije bio smak sveta za goste kojima je i dalje bilo potrebno da postignu minimum dva gola.

Usledio je 57. minut i sjajna asistencija Danka Lazovića koji je ponovo bio raspoložen za igru, Nego je prihvatio loptu i savladao golmana domaćih za 1:1 i veliku neizvesnost do kraja utakmice.

Videoton bolji do kraja susreta, Nego je propustio novu šansu, potom i Šćepović, ali je AEK otišao u Ligu šampiona. Vidi ide u Ligu Evrope.

Igrao je Uroš Ćosić za AEK, u igru je ušao pred sam kraj utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinamo ispustio Ligu šampiona, Videoton nije uspeo

Izvor: Mondo, 28.Avg.2018

Jang Bojs preokretom utišao puni "Maksimir"! Ekipa Marka Nikolića postigla gol u Atini, ali joj je "falio" još jedan za produžetke. Tadić promašio penal, ali Ajaks prošao...Još tri učesnika grupne faze su poznata - to su Jang Bojs, AEK i Ajaks!..Prve tri utakmice plej-ofa donela su velika uzbuđenja,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.