Monako ponovo posluje sa Pari Sen Žermenom! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako ponovo posluje sa Pari Sen Žermenom! (video)

Mladi fudbaler je okarakterisan kao jedan od najtalentovanijih fudbalera šampiona Lige 1.

"Kneževi" se nalaze u velikim problemima, u protekloj sezoni su se maltene do poslednjeg kola borili kako bi opstali u najboljoj francuskoj ligi a ako ih Žardim ne trgne to može biti slučaj i u tekućoj.

Monako je trenutno na pretposlednjoj poziciji sa jednim bodom iz dosadašnjih tri kola. Jedini segment u kome se "kneževi" izdvajaju jeste što u proseku dobijaju jedan crveni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << karton po meču, što i nije neki statistički argument za pohvalu.

Prema pisanju francuskih medija danas je napravljen veliki posao. Iz redova PSŽ-a stiže sedamnaestogodišnji Artur Zagre za sumu od deset miliona evra. Mladom Francuzu sleduje trogodišnji ugovor sa mogućnošću produžetka na još dve.

Dva velika pojačanja "kneževa" su već dala rezultate, Slimani i Ben Jeder su se već upisali u strelce za klub sa stadiona "Luj II", videćemo da li će francuski "Marselo" kako nazivaju Zagrea dobiti pravu priliku u kneževini tokom sezone.

 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.