Milinković: Želeo sam Dinamo svim srcem, da mu vratimo milo za drago!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Želeo sam Dinamo svim srcem, da mu vratimo milo za drago!

„Sve ukazuje na dva žestoka duela, gol u gostima nam otvara vrata raja“, kaže trener Partizana i najavljuje izvidnicu u Belorusiji na meču BATE - Dinamo Minsk

Pomešana su osećanja Zoranu Milinkoviću. S jedne strane, drago mu je što će poslednja prepreka crno-belima biti BATE, jer će imati ipak više šansi protiv Belorusa nego protiv Bazela (te dve ekipe ostale poslednje u žrebu), ali mu je krivo što mu se nije ispunila želja da put ka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ligi šampiona krči preko Zagreba ili Nikozije.

BATE Borisov je predstavnik ruske škole fudbala, ekipa je prošle godine igrala grupnu fazu Lige šampiona i sve ukazuje na dva žestoka dulea. Naš zadatak i želja je da u dva meča budemo bolji“, rekao je Milinković.

Stručni štab Partizana je već počeo analizu narednog evropskog rivala?.

Dobra okolnost za Partizan je što je Vuk Rašović trener Dinama iz Minska, a u ponedeljak je na programu derbi beloruskog prvenstva između BATE Borisova i njegove ekipe. Imaćemo predstavnika na tom meču, koji će videti BATE na delu. Reč je o snažnom timu, iza sebe ima učešća u grupnoj fazi Lige šampina, samim tim dovoljno isksutva, ali znate kako... I mi želimo Ligu šampiona. Dobro ćemo se spremiti za taj dvoboj“.

Zoran Milinković je otkrio da je pred žreb priželjkivao drugačiji scenario.

„Navijački, strašno sam želeo Dinamo. Svim srcem. Odmah zatim APOEL. Iz prostog razloga: da i jednima i drugima vratimo milo za drago, ali biće druge prilike za revanš“.

Upitan da prokomentariše snagu BATE Borisova i Steaue koju je njegov tim eliminisao u sredu veče, šef struke crno-belih ističe da to nije zahvalan zadatak.

Kad se pogleda klupski koeficijent, Steaua je odmah iza Bazela, ali Rumuni prošle godine nisu igrrali Ligu šampiona, a Belorusi jesu. Zato je teško upoređivati te dve ekipe. Uglavnom, kad je reč o evropskim utakmica, cilj je postići gol u gostima i zabeležiti što bolji rezultat u prvom meču. Pogodak  na gostovanju bi nam otvorio vrata raja, međutim, uvek sam oprezan, nisam ni sad euforičan, poštujem protivnika, što znači da moram da budemo mirne glave. Želje su u srcu, sve to mora da se prenese na teren“, rekao je Zoran Milinković.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.