Martines: Revanš mnogo teži

Izvor: B92, 16.Apr.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martines: Revanš mnogo teži

Kapiten Porta Džekson Martines rekao je da će portugalski tim imati mnogo teži zadatak u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena.

Martines je istakao da njegov tim ne očekuje lak posao uprkos pobedi u prvom meču od 3:1.

"Ova pobeda nam je donela mnogo radosti, ali svesni smo da nam ona ne garantuje prolaz u narednu fazu. Predstoji nam revanš i ta utakmica će biti mnogo teža za nas", rekao je Martines.

Domaćin je šokirao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nemačkog predstavnika sa dva rana gola Rikarda Kvarežme, a treći pogodak postigao je upravo Martines.

"Znali smo da će Bajern pokušati da što više ima loptu u svom posedu. Izvršili smo pritisak visoko po terenu i nismo im ostavili prostor na sredini. Upravo kroz takvu igru uspeli smo da stvorimo najveći broj prilika", dodao je Kolumbijac.

Revanš meč između Bajerna i Porta igra se 21. aprila na ’Alijanc areni’.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.