Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MURINJO PRIZNAO: Ovo je najgori period u mojoj karijeri

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo smatra očajan start u Premijer ligi najgorim periodom u svojoj karijeri. 

Aktuelni šampioni Engleske zauzimaju 14. mesto na tabeli u Premijer ligi posle sedam kola u kojima su zabeležili svega dve pobede.
Loša forma Čelsija nastavljena je i u utorak porazom u Ligi šampiona protiv Porta od 2:1.
- Ovo je najlošiji period u mojoj karijeri, uz najgore rezultate, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << što ipak, smatram jednim korisnim iskustvom. Ipak, ja sam na ovo čekao nekih 15 godina, što je olakšavajuće – rekao je bivši trener Porta, Intera i madridskog Reala pred subotnji meč protiv Sautemptona.
Onje dodao da nikada u karijeri nije izgubio na “ovoliko mečceva”.
- Kada sam na vrhu tabele i kada je drugoplasirani samo bod iza nas, to je pritisak koji volim, a ne ovaj, kada beležimo loše rezultate. Ipak, dobro se nosim i sa tim. Moji igrači znaju kada greše i kada moraju da budu bolji – rekao je Murinjo.
The post MURINJO PRIZNAO: Ovo je najgori period u mojoj karijeri appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo veruje da ima 'krticu' u Čelsiju

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015

Menadžer 'Plavaca' veruje da neko iznosi poverljive informacije i širi ih u javnosti...Veoma loš start Čelsija u Premijer ligi uzdrmao je strasti na 'Stamford Bridžu', a 'Posebni' u svom stilu polušava da pronađe opravdanje...Portugalac sumnja da su iz Čelsijevog kampa 'procurele' poverljive...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.