Murinjo veruje da ima krticu u Čelsiju

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo veruje da ima 'krticu' u Čelsiju

Menadžer 'Plavaca' veruje da neko iznosi poverljive informacije i širi ih u javnosti.

Veoma loš start Čelsija u Premijer ligi uzdrmao je strasti na 'Stamford Bridžu', a 'Posebni' u svom stilu polušava da pronađe opravdanje.

Portugalac sumnja da su iz Čelsijevog kampa 'procurele' poverljive informacije i da su dospele u 'ruke' novinara.

On je naveo da je to najverovatnije neko ko je zaposlen u klubu i da on ide okolo i širi informacije koje bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ostanu u 'klubu'.

Novinari su ga pitali da li bi mogao da otkrije ko će biti u startnoj postavi 'Plavaca' na meču protiv Sautemptona, 'Posebni' je odgovorio kako samo on zna.

"Neću vam reći ko je u timu. Možda vi to već i znate, jer vam je vaš doušnik to šapnuo", rekao je Murinjo.

"Moj asistent Kris Džouns mi je rekao da su igrači koji nisu putovali sa nama na meč Lige šampiona veoma vredno trenirali za to vreme. To je sjano, da iako nisu bili deo tima, oni su našli motivaciju da treniraju punom parom".

Slične izjave, Murinjo je davao dok je bio trener Real Madrida, kada je posle meča sa Barselonom 'nebedio' nekog iz tima da je izneo poverljive informacije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dik Advokat na 'tankom ledu'

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2015, 00:51

Utakmica protiv Vest Hema na 'satadionu svetslosti' mogla bi da bude poslednja holandskog trenera na klupi Sanderlenda...Meč protiv Vest Hema mogao bi da odredi sudbinu holandskog trenera, koji bi u slučaju poraza najverovatnije dobio otkaz...On je u prošloj sezoni došao kao 'spasitelj' i pomogao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.