Izvor: HotSport.rs, 16.Avg.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO ROJS: Dortmund će tek blisati!

Fudbaler Borusije Dortmund Marko Rojs izjavio je da nije iznenađen zbog dobre partije svog tima na startu sezone.

Rojs je bio strelac prvog gola za Dortmund, koji je u subotu deklasirao Borusiju iz Menhengladbaha sa 4:0 u prvom kolu Bundeslige.
- Nisam iznenađen zbog rezultata. Ovo je bio naš prvi veliki test i znali smo da oni mogu da predstavljaju ozbiljnu pretnju. Igraju u Ligi šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << , bili su najbolji tim u drugoj polovini prošle sezone, ali smo uspeli da odigramo dobar presing po celom terenu – rekao je Rojs, prenosi ESPN.
On je istakao da se nije mnogo toga promenilo u timu od odlaska trenera Jirgena Klopa sa klupe “milionera”.
- Bili smo mirni u napadu, odigravali smo prave lopte u pravo vreme. Išli smo napred i napadali, čak i posle vođstva – dodao je 26-godišnji Rojs.
Fudbaleri Dortmunda sledeće nedelje gostuju ekipi Ingloštada u 2. kolu Bundeslige.
The post MARKO ROJS: Dortmund će tek blisati! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Subotičanke u Ligi šampiona!

Izvor: B92, 16.Avg.2015

Fudbalerke subotičkog Spartaka plasirale su se u Ligu šampiona, među 32 najbolja tima u Evropi. Spartaku je u poslednjem kolu bio dovoljan bod, nakon pobeda nad Benfikom i Norocom u prva dva, ali su iskoristile to što su Hrvatice morale da igraju na sve ili ništa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.