Lovren: Sve savršeno dok nisam čuo svoje ime i reči doping kontrola

Izvor: B92, 13.Dec.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovren: Sve savršeno dok nisam čuo svoje ime i reči "doping kontrola"

Fudbaler Liverpula Dejan Lovren oduševljen je što će njegov tim igrati Lige šampiona i na proleće, ali ga je jedna stvar sa utakmice sa Napolijem iznervirala.

Momak kome se često prebacuje da ume da kiksira, a koji je u poslednje vreme bio u središtu prepirke sa defanzivcem Reala Serhiom Raomosom, mogao je još jednom da postane predmet kritika.

Lovren je u igru ušao u samom finišu meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a koji minut kasnije pored njega je Arkadijuš Milik bio u velikoj šansi za gol. Odbranio je Alison i spasao Liverpul.



"Kakvo veče na Enfildu! Samo Enfild ovo može! Bravo momci. Sve je bilo savršeno do trenutka kad sam čuo svoje ime i reči 'doping kontrola'",
napisao je Lovren na društvenim mrežama.

Liverpul je golom Mohameda Salaha pobedio Napoli sa 1:0 i eliminisao Italijane iz daljeg toka takmičenja. U grupi C su dalje prošli Liverpul i Pari Sen Žermen, Napoli ide u Ligu Evrope, a Crvena zvezda je okončala takmičenje u grupi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.