Lotito uspeo, Sergeju cena odlazi u nebo!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lotito uspeo, Sergeju cena odlazi u nebo!

Ono što mu je bila namera dogodilo se, već kuje plan uz pomoć super-agenta Mendeša, a SMS će poslužiti kao pećina sa blagom!

Namera Klaudija Lotita je bila jasna, da uvuče više velikih klubova u igru oko Sergeja Milinković Savića.

Iako je izjavio da ga neće prodati, italijanski mediji kažu da je ulazak Reala u igru, pored Sitija i Pari Sen Žermena praktično znak da se plan predsednika "Orlova" ostvaruje.

Sada će cena Srbina otići na preko 100 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << miliona evra i bez obzira da li će Lacio igrati Ligu šampiona, Milinković Savić će biti prodat najboljem ponuđaču.

Juventus se povukao, oni neće platiti toliko, niti žele da posluju sa Lotitom, pa ostaju tri velika strana kluba spremna da ispune zahteve Rimljana.

Posle toga će uslediti kupovine, naime Lacio radi pametno godinama, vezali su najbolje igrače ugovorima, a Sergej je pećina sa blagom. Lotito je postao blizak sa agentom Mendešom koji je i doveo Nanija u Rimi, novac od Milinković-Savića bi iskoristio da obnovi ekipu, dovede nekoliko mlađih igrača koje bi u budućnosti mogao da preproda.

Takođe, Lacio stoji odlično na tabeli, veoma je realno da budu u top 4 i vrate se posle mnogo godina u Ligu šampiona. To će doneti još novca i mogućnost da se ekipa dodatno pojača.

Ali, priče o tome da će Sergej ostati nemaju osnovu, kako rekosmo, jedini bi trebalo da bude prodat što bi bio najveći transfer u istoriji italijanskog fudbala...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nova bruka italijanskog fudbala - Tuča Lotita i Marote!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018

Sukob je nastavljen, sećate se sramnih komentara predsednika Lacija o problemima sa vidom Marote. Juče kulminiralo....Kako pišu italijanski mediji, juče je na sastanku Lege Kalćo došlo do fizičkog sukoba. U glavnim ulogama Lacio i Juventus, tačnije Lotito i Marota...Istorija njihovih sukoba je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.