Nova bruka italijanskog fudbala - Tuča Lotita i Marote!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova bruka italijanskog fudbala - Tuča Lotita i Marote!

Sukob je nastavljen, sećate se sramnih komentara predsednika Lacija o problemima sa vidom Marote. Juče kulminiralo...

Kako pišu italijanski mediji, juče je na sastanku Lege Kalćo došlo do fizičkog sukoba. U glavnim ulogama Lacio i Juventus, tačnije Lotito i Marota.

Istorija njihovih sukoba je duga, setite se kako je predsednik Rimljana ismevao Marotu zbog fizičkog izgleda (rekao je da direktor Juventusa jednim okom igra bilijar, a drugim sabira poene), odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << problema sa vidom zbog čega je i kažnjen. Lotito je veliki protivnik Juventusa, probali su da mu "otmu" Keitu prošlog leta sezonu pred isticanje ugovora, a zato je i ove rekao da nema šanse da Sergeja proda Juventusu.

Juče su se na sastanku oko TV prava, ali i novog predsednika udruženja klubova stvari zakuvale, predsednik Lacija je sipao uvrede i rekao "Ovde su svi službenici", odnosno aludirao da niko nije samostalan sem njega i ne pita se ništa što je izazvalo Marotu.

Počelo je verbalnim sukobom, a onda je direktor Juventusa pokušao fizički da se obračuna sa Lotitom, ali su prisutni sprečili veći incident. Ovo će dodatno produbiti probleme u italijanskom fudbalu.

Šampionat se nastavlja večeras, Juventus ima šansu da pobedom u Veroni protiv Kjeva, prenoći na prvom mestu tabele, pošto Napoli svoj meč 22. kola igra sutra kada dočekuje Bolonju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) BRUS LI PROTIV ČAK NORISA: Skandal trese Italiju! Potukli se predsednik Lacija i direktor Juventusa, a svet im se smeje

Izvor: Kurir, 27.Jan.2018

Skandal potresa italijanski fudbal! Predsednik Lacija Klaudio Lotito i direktor Juventusa Bepe Marota potukli su se na sastanku članova Serije A!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.