Liverpulova slaba forma se nastavlja

Izvor: UživoFudbal.com, 02.Okt.2014, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpulova slaba forma se nastavlja

Brendan Rodžers, Liverpul

Menadžer Liverpula, Brendan Rodžers, izrazio je svoje nezadovoljstvo i razočarenje nakon poraza u drugom kolu UEFA Lige šampiona od Bazela u gostima sa 1:0. Jedini gol na utakmici pao je posle kornera što je još jedan znak da Liverpul nije popravio svoju igru kod prekida. Rodžers je posebno podvukao da su dosta radili na prekidima, trenirali, analizirali >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << ali da se to neprimećuje na terenu. Gol je postignut tako što je lopta pogodila Škrtela u glavu i skrenula ga Minjoleu koji je samo kratko odbijo do Štrelera koji nepropušta ovakve prilike.

Takođe i kapiten Stiven Džerard je posle utakmice bio kritičan jer je svestan da njegov tim nije bio bolji od osrednjeg tima kakav je Bazel i da su zasluženo izgubili. Po rečima Džererda, Liverpul je bio previše „mekan“ na terenu i bilo je vidljivo da domaći mnogo više žele pobedu.

Mario Baloteli još jednom u ulozi jedinog isturenog napadača nije mnogo uradio na terenu kao ni Filipe Kutinji i Lazar Marković koji je počeo meč kao starter. Od ove dvojice se očekivalo da kreiraju igru engleskog tima ali ni oni nisu bili na željenom nivou.

Liverpul će morati da osvoji bodove u predstojećem dvomeču protiv Real Madrida ukoliko želi da ostane u trci za dalji tok takmičenja.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.