Lil ceni svoju glavnu Dogu na 80 miliona!

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2019, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lil ceni svoju glavnu "Dogu" na 80 miliona!

Ne toliko dobre vesti za menadžera Arsenala.

Francuski tim zauzima odličnu drugu poziciju u Ligi 1 i cilja povratak u Ligu šampiona, neverovatni uspesi uzimajući u obzir da su prošle sezone "koketirali" sa ispadanjem u niži rang franuskog fudbala.

Jedan od zaslužnijih igrača za ovogodišnji uspeh je bez svake sumnje Nikolas Pepe!

Neverovatno dvadesettrogodišnje krilo se ove sezone upisao šesnaest puta u strelce u Ligi 1, te je svakako privukao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veliku pozornost evropskih velikana.

Trku za njegovim potpisom predvode premijerligaši poput Arsenala, Čelsija i Junajteda, dok su španski mediji pričali i o interesovanju Barselone iz Primere.

Međutim, predsednik Lila Đerar Lopez itekako ceni igrača poreklom iz Obale Slonovače.

"Postoji par klubova u Engleskoj, imali smo već ponude od 50 miliona evra. Nećemo pristati na manje od toga, čak smo i veće ponude odbijali. Bila je ponuda iz Kine "teška" 80 miliona evra sa astronomskim ugovor, ali Nikolas nije želeo da ode.", izjavio je predsednik "Doga".

Ovo svakako nisu dobre vesti za Emerija uzimajući u vidu probleme sa budžetom Arsenala, Španac itekako vrednuje kvalitete mladog ofanzivca.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bavarci u završnim pregovorima sa Robenovim naslednikom! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2019, 19:57

Poznata i cena...Kako prenose francuski mediji, minhenski Bajern je u završnim pregovorima sa krilnim fudbalerom Lila Nikolom Pepeom...Bavarci traže mlade igrače koji bi mogli da naslede Franka Riberija i Arjena Robena, koji će po završetku sezone i isteku ugovora napustiti Minhen...Pepe je projektovan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.