Liga šampiona - Rostov i Borusija demolirali protivnike, i Kopenhagen prošao!

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2016, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga šampiona - Rostov i Borusija demolirali protivnike, i Kopenhagen prošao!

Rostov će igrati po prvi put u Ligi šampiona, a pored njih gledaćemo i Borusiju iz Menhengladbaha, Salcburg, Mančester siti.

Mančester siti nije imao nikakvih problema protiv Steaue iz Bukurešta. Nakon 5:0 iz prve utakmice Gvardiola je rešio da odmori nekoliko igrača poput Aguera i Silve koji su bili na klupi od samog početka.

"Građani" su uspeli da ponovo pobede, ovoga puta sa 1:0 (0:0) i da se ukupnim rezultatom 6:0 plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Jedini gol na meču postigao je Fabijan Delf.

U Mančester sitiju je Aleksandar Kolarov odigrao svih 90 minuta, a na drugoj strani Marko Momčilović je čuvao levu stranu odbrane Steaue.

Mančester siti će biti smešten u drugi šešir pred sutrašnje izvlačenje.

Rostov je kao domaćin demolirao Ajaks sa 4:1 nakon što je u prvom meču bilo 1:1 na Amsterdam Areni. Uspeli su po prvi put da se nađu u grupnoj fazi LŠ što je verovatan uspeh za ovu ekipu.

Azmun, Erohin, Noboa i Poloz su bili strelci za Rostov, Klasen je postigao jedini gol za Ajaks iz penala.

Lagano se u Ligi šampiona našla i ekipa Borusije iz Menhengladbaha. Oni su bili danas veoma ubedljivi, pobedili su Jang Bojs sa 6:1, a ukupnim rezultatom 9:2 su se našli u grupnoj fazi Lige šampiona.

Po tri gola su postigli Torgan Azar i Rafael. Na drugoj strani Sulejmani je odigrao samo prvih 45 minuta, a Vilotić i Gajić su sedeli na klupi. Jedini gol za Jang Bojs postigao je Rave.

Kopenhagen je takođe učesnik Lige šampiona. Nakon što su u prvoj utakmici pobedili sa 1:0, danas su uspeli da postignu gol pred sam kraj meča i da ućutkaju navijače APOEL-a pošto je kiparski tim vodio sa 1:0.

Soteriu je postigao jedini gol za APOEL, a na drugoj strani prolazak dalje timu iz Danske je doneo Santander.

Andrija Pavlović je igrao od 80. minuta.

Salcburg je golom Lazara u 22. minutu vodio protiv Dinama iz Zagreba sa 1:0, ali su gosti uspeli da se vrate u meč i da postignu gol preko Fernandeša u 86. minutu.

Na tom meču su trenutno produžeci.

Evo svih rezultata:

Mančester siti - Steaua 1:0, ukupno 6:0

APOEL - Kopenhagen 1:1, ukupno 1:2

Rostov - AJaks 4:1, ukupno 5:2

Menhengladbah - Jang Bojs 6:1, ukupno 9:2

Salcburg - Dinamo, 1:1, ukupno 2:2, produžeci...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sanderlend slavio, Januzaj jedini strelac (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2016

Bornmaut i Sanderlend su se plasirali u narednu fazu Liga kupa u Engleskoj...Bornmaut i Sanderlend, dva premijerligaška tima, plasirala su se u narednu fazu Liga kupa pošto su danas slavili protiv Morkembea rezultatom 1:2...Gradel je doveo Bornmaut u prednost od 1:0, izjednačio je Stokton, a Vilson...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.