Liga šampiona: Real slavio u Minhenu, Atletiko kod kuće dobio Lester

Izvor: Press, 13.Apr.2017, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga šampiona: Real slavio u Minhenu, Atletiko kod kuće dobio Lester

Na "Alianc areni" Bajern je posle preokreta i promašenog penala izgubio sa 1:2. U Madridu pobedu je upisao domaćin, golom Grizmana 1:0.
foto: novosti.rs
Prvi mečevi četvrtfinala Lige šampiona završene su mečevima u Minhenu i Madridu. Na "Alianc areni" Bajern je posle preokreta i promašenog penala izgubio meč od Real Madrida >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << - 1:2. Na stadionu "Vinsente Kalderon" domaćin Atletiko slavio je protiv Lestera golom Grizmana u 28. minutu sa bele tačke. 

U Minhenu, gde je učenik savladao profesora, bilo je znatno uzbudljivije nego u Madridu. Ekipa iskusnog Karla Anćelotija povela je golom Vidala u 25. minutu - 1:0. Na samom kraju prvog poluvremena lopta je pogodila u ruku Karvahala i sudija je pokazao na belu tačku. Jedini strelac do tada Vidal promašio je ceo gol sa penala. 

Po povratka sa odmora ekipa Zinedina Zidana bila je motivisanija i spremnija za slavlje. Ekipa Reala je do preokreta došla golovima Kristijana Ronalda u 47. i 77. minutu. 

Bajern se na kraju meča branio. A Serhio Ramos im je još jednom zatresao mrežu, ali je bio u ofsajdu. 

Revanš mečevi četvrtfinala na programu su 18. i 19. aprila.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.