Liga Evrope: Selta prvi polufinalista, produžeci na čak tri meča

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2017, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Evrope: Selta prvi polufinalista, produžeci na čak tri meča

Posle 180 minuta u četvrtfinalnim dovmečima Lige šampiona završnice takmičenja domogla se samo Selta, dok ćemo na preostala tri učesnika morati da pričekamo još najmanje 30 minuta.

Nakon pobede u Vigu od 3:2 Selta je na gostovanju u Genku povela pogokom Sista i tada je izgledalo da će bez problema obezbediti prolaz. Međutim, domaći su vrlo brzo izjednačili i imali su čak 25 minuta vremena da dođu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i do drugog pogotka koji bi značio i eliminaciju španskog tima. Za goste je svih 90 minuta vrlo dobro odigrao Nemanja Radoja, dok je Bojan Nastić odgledao ceo meč sa klupe za rezerve domaćeg tima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Liga Evrope: Nastasić tragičar, Junajted i Selta prošli, penali u Istanbulu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2017

Posle 180 minuta u četvrtfinalnim dvomečima Lige šampiona završnice takmičenja domogla se samo Selta, dok su na preostala tri meča igrani produžeci, a u Istanbulu su izvođeni i penali...Nakon pobede u Vigu od 3:2 Selta je na gostovanju u Genku povela pogokom Sista i tada je izgledalo da će bez...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.