Liga Evrope: Ibrahimović napada srpski tandem

Izvor: Press, 20.Apr.2017, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Evrope: Ibrahimović napada srpski tandem

U revanšu četvrtfinala, "đavoli" dočekuju Anderleht posle 1:1 u Briselu, a planove domaćinu probaće da poremete srpski defanzivci Ivan Obradović i Uroš Spajić.
foto: novosti.rs
Mančester junajted, predvođen menadžerom Žozeom Murinjom, i skupocenim zvezdama Zlatanom Ibrahimovićem i Polom Pogbom, pokušaće u četvrtak (21.05) da se primakne osvajanju pehara Lige Evrope, što donosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i plasman u Ligu šampiona naredne sezone.
U revanšu četvrtfinala, "đavoli" dočekuju Anderleht posle 1:1 u Briselu, a planove domaćinu, između ostalih, probaće da poremete srpski defanzivci Ivan Obradović i Uroš Spajić.
Najbolju zalihu iz prvog duela ima Ajaks, koji sa 2:0 putuje na revanš u Gelzenkirhen protiv Šalkea Matije Nastasića. Prednost ima i Selta Nemanje Radoje (3:2) pred gostovanje Genku, a možda i najvatreniji dvoboj, između Bešiktaša i Liona (1:2) vodiće naš najbolji arbitar Milorad Mažić. U Francuskoj, dve navijačke grupe su imale fizički sukob, tako da postoji opasnost da i u Istanbulu bude incidenata.
RASPORED 1/4
Četvrtak
(1:2) Bešiktaš - Lion 21.05
(2:3) Genk - Selta 21.05
(1:1) M. junajted - Anderleht 21.05
(0:2) Šalke - Ajaks 21.05
* žreb u petak
 
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo: Trofej Lige Evrope za savršen kraj sezone

Izvor: B92, 20.Apr.2017

Mančester Junajted i Anderleht sastaju se od 21.05 na Old Trafordu u revanšu četvrtine finala Lige Evrope. Međutim, Mančester je izrazit favorit, ne samo u ovom duelu, već i u trci za osvajanje drugog po rangu evropskog takmičenja.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.