Lester piše istoriju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester piše istoriju! (foto)

Večerašnja pobeda ''Lisica'' nad Portom značajnija je nego što vam se na prvi pogled čini.

Kako smo već objavili, engleski šampion je upisao novu, drugu uzastopnu pobedu u Ligi šampiona i na taj način značajno popravio utisak iz dosadašnjeg toka sezone, imajući u vidu da ekipi Klaudija Ranijerija ne ide najbolje u Premijer ligi.

''Lisice'' su večeras na svom terenu savladale Porto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 1:0, izveštaj možete da čitate OVDE, a poseban značaj ovog trijumfa je u činjenici da je Lester postao prva engleska ekipa kojoj je ikada uspelo da dobije svoje prve dve utakmice u Ligi šampiona!

Podsetimo, u prvom kolu Grupe G, Lester je kao gost savladao Briž rezultatom 3:0.

U sledećem kolu ''Lisice'' će dočekati ekipu danskog Kopenhagena, pa je za očekivati da Ranijerijev tim nastavi započetu seriju pobeda u elitnom evropskom takmičenju.

Leicester City are the first English club ever to win their first two games in the Champions League. pic.twitter.com/DnuFCw01rE

— Squawka Football (@Squawka) September 27, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.