Lampard pred Real: Veliki izazov

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 13:58

Lampard pred Real: Veliki izazov

Menadžer Čelsija Frenk Lampard izjavio je da sa puno samopouzdanja ulaze u prvi meč četvrtfinala Lige šampiona sa Realom.

Lampard je nedavno preuzeo Čelsi, pošto je Grejem Poter dobio otkaz, a londonski klub vodiće do kraja sezone.

"Imamo priliku protiv fantastične ekipe i moramo da pokušamo da izvučemo najviše iz nje, da odemo tamo puni samopouzdanja i sa verom", rekao je Lampard.

Lampard na meču sa Realom najverovatnije neće moći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da računa na Mejsona Maunta i Ngoloa Kantea, koji nisu igrali za vikend u Premijer ligi.

Utakmica između Reala i Čelsija biće odigrana u sredu od 21 sat u Madridu.

"Moramo da se fokusiramo na utakmicu u sredu i izazov koji nas očekuje u Madridu. Mislim da je teško porediti ovaj tim Čelsija sa onim iz prethodnih sezona", istakao je Lampard.

Pobednik ovog dvomeča igraće u polufinalu Lige šampiona protiv boljeg iz duela između Mančester sitija i Bajerna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kike Setijen ponovo ispisao istoriju La Lige

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Apr.2023

Fudbaleri Viljareala napravili su senzaciju pobedom nad Realom u Madridu, što je još jedan podvig Kikea Setijena.. Viljareal je pobedio Real i u prvom meču na svom stadionu, 7. januara kada je rezultat bio 2:1. Zanimljivo, Setijen je tako jedini trener u La Ligi koji je ove sezone osvojio šest bodova...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.