Izvor: Piplmetar.rs, 11.Apr.2023, 17:30

Kike Setijen ponovo ispisao istoriju La Lige

Fudbaleri Viljareala napravili su senzaciju pobedom nad Realom u Madridu, što je još jedan podvig Kikea Setijena.
Viljareal je pobedio Real i u prvom meču na svom stadionu, 7. januara kada je rezultat bio 2:1. Zanimljivo, Setijen je tako jedini trener u La Ligi koji je ove sezone osvojio šest bodova protiv „kraljevskog“ kluba. 
Osim toga, Setijen drži još jedan zanimljiv rekord, u sezoni 2018/19 je postao jedini trener koji je u jednoj sezoni pobedio i Real Madrid i Barselonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na gostovanju. Tada je sa Betisom pobedio Barsu na „Kamp nou“ rezultatom 4:3, dok je na „Bernabeu“ rezultat bio 2:0 za Andalužane.
Sve u svemu, ovo pokazuje da Setijen ume protiv najvećih španskih klubova, tada je Betis uveo u Evropu, a izgleda da i Viljareal grabi ka četvrtoj poziciji i Ligi šampiona.
Trenutno mu Real Sosijedad beži četiri boda i do samog kraja će se borit

Opširnije
Izvor: Sportske NET


Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.