Lalana: Eksplozija emocija vodi ka Ligi šampiona

Izvor: RTS, 11.Feb.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalana: "Eksplozija" emocija vodi ka Ligi šampiona

Adam Lalana oduševljen karakterom Liverpula u pobedi nad Totenhemom od 3:2. Po našoj reakciji posle poslednjeg zvižduka mogli ste da vidite koliko je ovo bitna pobeda, rekao je Lalana i dodao da je Liverpul sada u dobroj poziciji da prigrabi mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Fudbaler Liverpula Adam Lalana rekao je da "eksplozija" emocija na terenu posle dramatične pobede tog tima nad Totenhemom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pokazuje koliko je taj trijumf bio važan "redsima".
Liverpul je dva puta vodio, Totenhem dva puta izjednačavao da bi na kraju Mario Baloteli doneo trijumf od 3:2 "crvenima". Liverpul je sada sedmi na tabeli, ali razlika u odnosu na trećeplasirani tim je samo tri boda.
"Ovo je bila velika pobeda. Mislim da ste po našoj reakciji posle poslednjeg zvižduka mogli da vidite koliko je ovo bitan rezultat i tri boda. Sada smo u dobroj poziciji do kraja sezone i nadam se da ćemo osvojiti jedno od prva četiri meča", rekao je Lalana za klupski sajt.
Četvrto mesto vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, a prva tri mesta plasman u grupnu fazu. Sinoćni rival Totenhem sada ima bod više od Liverpula.
"Ovo izuzetno mnogo znači za samopouzdanje. Totenhem nije isti tim sa kojim smo igrali u trećem kolu (i pobedili 3:0). Gledao sam ih protiv Arsenala i tada su definitivno zaslužili pobedu", rekao je Lalana.
Reprezentativac Engleske je ocenio da je utakmica bila uzbudljiva za gledanje.
"Oni stalno vrše pritisak, a trčalo se sve vreme. Neko sa strane je verovatno uživao u utakmicu, ali, na našu sreću, imali smo jak karakter u poslednjih 15 minuta i postigli smo gol", rekao je Lalana.
Lalana je ušao u igru umesto Lazara Markovića, strelca prvog gola i odmah je u napadu stvorio prostor i dodao loptu Baloteliju za gol.
Problematični italijanski reprezentativac postigao je sinoć prvi gol u Premijer ligi, posle dva pogotka u Ligi šampiona i jednim u Kapital kupu.
"Mora da nastavi da vredno trenira, jer kad to radi, i kada igra ovako, onda ga navijači vole i reaguju na njega. On zna da daje golove. Mora da nastavi da radi i siguran sam da će golovi dolaziti", rekao je Lalana.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.