LŠ: Limož bolji od Igokee

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 22:40

LŠ: Limož bolji od Igokee

Košarkaši Limoža pobedili su danas ekipu Igokee na domaćem terenu sa 80:75 (19:20, 19:21, 23:20, 19:14), u utakmici prvog kola Grupe G Lige šampiona.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Džeri Butsiel sa 25 poena i osam skokova, dok je Filip Skrab dodao 17 poena uz tri skoka i 11 asistencija.

U poraženoj ekipi najbolji učinak imao je Entoni Klemons sa 17 poena, pet skokova i šest asistencija, a Nikola Jovanović je dodao 12 poena uz dva skoka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Druga utakmica Grupe G odigrana je juče, a košarkaši Turk Telekoma su u njoj pobedili na domaćem terenu ekipu Hapoela iz Jerusalima sa 98:94.

U drugom kolu Grupe G Lige šampiona košarkaši Limoža dočekuju ekipu Hapoela 11. novembra, dok ekipa Igokee dočekuje ekipu Turk Telekoma istog dana.

-
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.