LŠ: Barsa slavila u Mančesteru, PSŽ silan u Nemačkoj, nova majstorija Ibrahimovića

Izvor: Dzungla.org, 19.Feb.2014, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Barsa slavila u Mančesteru, PSŽ silan u Nemačkoj, nova majstorija Ibrahimovića

Fudbaleri Barselone i Pari Sen Žermena na korak su od plasmana u četvrtfinale Lige šampiona pošto su večeras kao gosti ostvarili pobede u prvim utakmicama osmine finala.Barselona je u derbiju svladala Mančester Siti na Etihadu sa 2:0, dok su Parižanilako izašli na kraj sa Bajerom iz Leverkuzena – 4:0.OSMINA FINALAMančester Siti – Barselona 0:2 (Mesi 54. penal, Dani Alveš 90)Bajer Leverkuzen – Pari Sen >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Žermen 0:4 (Matuidi 3, Ibrahimović 39. penal, 42, Kabaj 88)Sutra igraju Arsenal – Bajern Minhen i Milan – Atletiko Madrid.U preostalim mečevima osmine finala 25. februara sastaju se Zenit – Borusija Dortmund i Olimpijakos – Mančester Junajted, a 26. februara Galatasaraj – Čelsi iŠalke – Real Madrid. OpširnijeVečernje Novosti
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Branilac trona u Londonu, Simeone ponovo u Milanu

Izvor: Sportal.rs, 19.Feb.2014

Pobedama gostiju, Barselone i Pari Sen Žermena startovala je osmina finala Lige šampiona, a večeras nas očekuje i nastavak. U standardnom terminu, od 20:45, u Londonu će igrati Arsenal i branilac trofeja Bajern, dok će na "San Siru" Milan biti domaćin Atletiko Madridu.

Nastavak na Sportal.rs...

Šta su obećali navijači Arsenala ako pobede Bajern?

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2014

Večeras se igraju još dve utakmice osmine finala Lige šampiona, a jedna će se igrati na Emiratima gde Arsenal dočekuje favorizovani Bajern iz Minhena. Pročitajte u narednom tekstu šta su sve navijači Arsenala obećali preko društvene mreže tviter ukoliko se desi da izbace Bajern iz daljeg takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...

LŠ (sastavi): Oprezno u Milanu, "švaler" na klupi Arsenala

Izvor: Sportal.rs, 19.Feb.2014

Poznati su sastavi timova osmine finala u duelima Milan - Atletiko Madrid i Arsenal - Bajern Minhen. Trener Milaneza odlučio se da utakmicu započne sa dva zadnja vezna, dok Madriđani polažu nade u najisturenijeg Dijega Koštu.

Nastavak na Sportal.rs...

Mrkela: Srbija će se boriti za Rišaria!

Izvor: Dzungla.org, 19.Feb.2014

KADA tinejdžera od 17 godina traži pola Evrope – znači da baš mnogo vredi. A Rišairo Živković, napadač Groningena, čija je majka iz Pirota, a otac s Holandskih Antila, igrač je za kojeg se otimaju velikani: Real Madrid, Barselona, Arsenal, Mančester siti, PSŽ, Milan, Liverpul…...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.