LIGA ŠAMPIONA: Širle junak, Akinfejev tragičar u Moskvi (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Širle junak, Akinfejev tragičar u Moskvi (VIDEO)

Volfzburg je sa 2:0 (0:0) savladao CSKA u sred Moskve, u petom kolu grupe B Lige šampiona.

Nemci su tako izbili na prvo mesto na tabeli i tu će ostati bar do meča Mančester junajteda, koji za sada ima dva boda manje od Volfzburga. Rusi su na dnu tabele sa samo četirio boda i skoro pa su ostali bez šansi za prolazak dalje.
Kada ne ide, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ne ide. Dokaz da Moskovlajni nisu imali svoje veće je i taj što su gostima vodeći gol poklonili. Nesrećni Akinfejev je u 67. minutu nespretno reagovao. imao je loptu, ali mu se ona izmigoljila.
Pogleadajte samo tu nespretnu reakciju:
Izvor: Yuutube/ video
Gosti su dvadesetak minuta kasnije duplirali prednost i otklonili sve dileme oko pobednika. Širle je opet bio bio koban po Akinfejeva:
Izvor: YouTube/Video
Ceo meč u poraženom timu odigrao je srpski reprezentativac Zoran Bambi Tošić.

Liga šampiona
5. kolo
Grupa B
CSKA- Volfzburg 0:2 ()
(Širle 67, 88)
Grupa C
Astana – Benfika 2:2 (2:1)
(Tvumaši 19, Andričić 31-Himenez 40, 71)
20. 45 Atletiko Madrid – Galatasaraj
Grupa A
20.45 Malme – PSŽ
20.45 Šahtjor-Real Madrid
Grupa B
20.45 Mančester junajted – PSV
Grupa D
20.45 Juventus – Mančester Siti
20.45 Borusija Menhengladbah – Sevilja


The post LIGA ŠAMPIONA: Širle junak, Akinfejev tragičar u Moskvi (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Grupa B: Volfsburg eliminisao CSKA iz Lige šampiona

Izvor: Beta, 25.Nov.2015

Fudbaleri Volfsburga pobedili su danas CSKA u Moskvi sa 2:0, u petom kolu Grupe B Lige šampiona.CSKA je tako eliminisan iz Lige šampiona i tražiće šansu u poslednjem kolu za plasman u Ligu Evropa.Volfsburg je pobedom izbio na prvo mesto na tabeli sa devet bodova, dva više od Mančester junajteda,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.