Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Real sprečio iznenađenje i zakazao finale sa Juventusom (VIDEO)

Poslednji meč u ovom izdanju Lige šampiona igraće timovi Zinedina Zidana i Masimilijana Alegrija trećeg dana sledećeg meseca.

U poslednjem evropskom meču na ‘Visente Kalderonu’ je Atletiko pobedio sa 2:1 Real Madrid, ali to nije bilo dovoljno za prolaz.
Real je nastavio dominaciju nad ‘jorgandžijama’ u evropskim takmičenjima i igraće 15. finale Lige šampiona u Kardifu.
Domaćin je furiozno započeo utakmicu i najavio neočekivano, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << iznenađenje u revanšu. Sjajno je Nigez skočio, nadvisio čuvare i centaršut Kokea pretvorio u vođstvo Atletika. Posle dva minuta je Varan napravio faul u svom kaznenom prostoru nakon čega je Čakir pokazao na belu tačku.
Grizman je stavio loptu na kreč, uputio veoma hrabar šut i savladao Kejlora Navasa sa 11 metara. U tim momentima je Atletiko bio na zaostatku od svega jednog gola.
Domaći igrači su već mislima bili u svlačionici i spremali se za uzbuđenja u drugom poluvremenu kada je Karim Benzema nasamario tri defanzivca iz Simeoneovog tabora, proigrao Krosa koji je gađao ka Oblaku, ali je slovenački golman uspeo da odbrani.
Na odbitak je natrčao Isko koji je bio na pravom mestu i postigao prvi i jedini gol za ‘kraljevski klub’ večeras. To je bio četvrti pogodak Real Madrida u polfinalu.
Do kraja utakmice su se ređale prilike Atletika, dosta dobrih prilika je imao domaćin a prednjačila je ona koju nije iskoristio Gameiro iz stoprocentne šanse. U par navrata je direktan čuvar povoljnog rezultata bio Kejlor Navas sa sjajnim odbranama.

Saul Niguez Goal ~ Atletico Madrid vs Real… by Goalsport
The post LIGA ŠAMPIONA: Real sprečio iznenađenje i zakazao finale sa Juventusom (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Atletiku pobeda, Realu finale LŠ

Izvor: Press, 11.Maj.2017, 10:00

Simeoneovi izabranici savladali gradskog rivala na „Visente Kalderonu“, ali im osim prestiža trijumf nije ništa više doneo – 2:1. . foto: novosti.rs. Čudo se nije dogodilo na „Visente Kalderonu“, iako je posle...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.