LIGA 1: Sveci MAKSIMALNI, a kakve su GOLČINE dali Di Marija i Mbape (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA 1: Sveci MAKSIMALNI, a kakve su GOLČINE dali Di Marija i Mbape (VIDEO)

Parižani će 3. oktobra ugostiti prvaka Srbije u drugom kolu Lige šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde igraće sa Pari Sen Žermenom u grupnoj fazi Lige šampiona (3. oktobra i 11. decembra), a Sveci Tomasa Tuhela odigrali su meč 4. kola Lige 1. Na gostovanju Nimu su slavili sa 4:2, mada je domaćin uspeo da od 0:2 dođe do 2:2. Prvak Francusle je na ovaj način zadržao prvo mesto na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tabeli sa maksimalnim učinkom. Nim je sada peti sa šest bodova iz četiri meča.

Poveli su Parižani u 36. minutu golom Nejmara (pogledajte kako se radovao, OVDE), a na 2:0, u 40. minutu povećao je Anhel di Marija efektnim golom, direktno iz kornera.

Angel Di Maria scores PSG's second goal against Nimes straight from a corner😱⚽️🔥

"Farmers League" comments incoming in 1.2...🤣🤣 pic.twitter.com/vcYJvSSZ8J

— FF.Report (@felix_futball) September 1, 2018

U nastavku, u drugih 45 minuta Nim se vratio u meč. Prvo je u 63. minutu rezervista Antoan Bobišon savladao Alfonsa Areolu, da bi u 69. minutu bilo i 2:2. Sa bele tačke uspešan je bio Teži Savanije. Ubrzo su Parižani došli do nove prednosti, a strelac je bio Kilijan Mbape, u 77. minutu.

Jesus that control from Mbappe... pic.twitter.com/4KWaNdUK5b

— Bangers 🔥⚽️ (@BangerVid) September 1, 2018

A onda u drugom minutu sudijske nadoknade pogodio i Edinson Kavani. Samo dva minuta kasnije, Mbape je dobio crveni karton, ali to naravno nije uticalo na konačan ishod. Minut kasnije, i Savanije je isključen.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ je ranjiv – Nim namučio Parižane, Di Marija pogodio iz kornera

Izvor: B92, 01.Sep.2018

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su Nim na gostovanju sa 4:2 u četvrtom kolu Lige 1...Gostujući fudbaleri potcenili su Nim nakon što su poveli sa 2:0. Golove za ekipu Tomasa Tuhela postigli su Nejmar u 36. i Di Marija u 40. minutu...Posebno se izdvaja drugi pogodak Parižana, pošto je Argentinac...

Nastavak na B92...

Nestvarni Di Marija i temperamentni Mbape, novajlija pokazao zube šampionu, suvi kvalitet na kraju presudio! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018

Fudbaleri Pari sen Žermena nastavili su pobedonosni niz u francuskom šampionatu...Aktuelni prvak slavio je i u četvrtom kolu, ovoga puta su savladali Nim na "Kostijeru" rezultatom 2:4 (0:2)...Nakon prvog poluvremena je delovalo da će Parižani upisati još jedan rutinski trijumf...Poveli su gosti...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezdina satnica - čeka Napoli, pa gostuje na "Parku prinčeva"

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2018

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće prvi meč u grupnoj fazi Lige šampiona protiv Napolija, prenose evropski mediji...Iako na sajtu UEFA još nema zvaničnih satnica, jedan od obaveštanijih novinara u Španiji Alfredo Martines okačio je sliku sa svim vremenima...Po njemu Zvezda će prvi meč odigrati...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.