Zvezdina satnica - čeka Napoli, pa gostuje na Parku prinčeva

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2018, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina satnica - čeka Napoli, pa gostuje na "Parku prinčeva"

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće prvi meč u grupnoj fazi Lige šampiona protiv Napolija, prenose evropski mediji.

Iako na sajtu UEFA još nema zvaničnih satnica, jedan od obaveštanijih novinara u Španiji Alfredo Martines okačio je sliku sa svim vremenima.

Po njemu Zvezda će prvi meč odigrati 18. septembra od 21 sat protiv italijanskog Napolija na stadionu "Rajko Mitić". Kako je skinuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kazna UEFA crveno-beli će ovaj meč dočekati pred punim tribinama.

U drugom kolu šampion Srbije gostovaće Pari Sen Žermenu i taj meč igra se trećeg oktobra od 18.55. Treće i četvrto kolo obeležiće dueli sa Liverpulom, prvo na Enfildu, a potom i na "Rajku Mitiću". Petog kola Crvena zvezda gostuje u Napulju, a potom u poslednjem na zatvaranju grupne faze čeka Pari Sen Žermen.

Podsećamo, izabranici Vladana Milojevića u sredu su obezbedili učešće u elitnom klupskom fudbalskom takmičenju, pošto su eliminisali Red Bul Salcburg.

Prvo kolo 18. septembar:

21.00 Crvena zvezda – Napoli

Drugo kolo 3. oktobar:

18.55 Pari Sen Žermen – Crvena zvezda

Treće kolo 24. oktobar:

21.00 Liverpul – Crvena zvezda

Četvrto kolo 5. novembar:

18.55 Crvena zvezda – Liverpul

Peto kolo 28. novembar:

21.00 Napoli – Crvena zvezda

Šesto kolo 11. decembar:

21.00 Crvena zvezda – Pari Sen Žermen

Horarios Barcelona y https://t.co/PGGvMLxtJC vía @EsportsRAC1 pic.twitter.com/2NUcG2dLW8— Alfredo Martínez (@Alfremartinezz) August 30, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.