PSŽ je ranjiv – Nim namučio Parižane, Di Marija pogodio iz kornera

Izvor: B92, 01.Sep.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ je ranjiv – Nim namučio Parižane, Di Marija pogodio iz kornera

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su Nim na gostovanju sa 4:2 u četvrtom kolu Lige 1.

Gostujući fudbaleri potcenili su Nim nakon što su poveli sa 2:0. Golove za ekipu Tomasa Tuhela postigli su Nejmar u 36. i Di Marija u 40. minutu.

Posebno se izdvaja drugi pogodak Parižana, pošto je Argentinac uspeo da pogodi iz kornera, nešto što se retko viđa. Njegov gol pogledajte OVDE.

Ipak, tada je usledilo opuštanje i Nim je preko Bobišona i Savanijea uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da izjednači. Da se ne obrukaju protiv dosta slabije ekipe pobrinuo se Kilijan Mbape u 77. minutu, kao i Edinson Kavani koji je u 92. minutu postavio konačnih 4:2.

PSŽ ostvario je četvrtu pobedu u isto toliko mečeva u Ligi 1‚ dok je Nim poražen drugi put.

Podsećamo, ekipa iz prestonice Francuske protivnik je Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona.

U mečevima od 20 časova pobede zabeležili su Anže, Kaen, Tuluz, Monpelje i Nant, a srpski fudbaler Stefan Mitrović postigao je autogol na meču Starzbura i Nanta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.