Kup Kralja: Dva gola viška za Real pred revanš (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jan.2013, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Kralja: Dva gola viška za Real pred revanš (VIDEO)

Real Madridu ne preostaje ništa drugo nego da se koncentriše na takmičenja u kojima može do trofeja. Pored Lige šampiona to je još domaći Kup Kralja, u kojem su Madriđani igrali prvi meč četvrtfinala na Santjago Bernebeu protiv Valensije.
I bili su uspešni, sa velikom prednošću putovaće na revanš Slepim miševima. Domaći su do prvog gola stigli u 37. minutu, kad je asistenciju Kedire iskoristio Benzema.

Real Madrid – Valencia 36' Gol Benzema 1-0 by realmadridplay
Nije Murinjo bio preterano zadovoljan igrom svojih izabranika, pa je u nastavku na teren poslao Koentraa, Di Mariju i Iguaina, a na klupu Marsela, Modrića i Benzemu. Mogao je da odahne tek kad je u 73. minutu Guardado zatresao sopstvenu mrežu.

Real Madrid – Valencia 72' Gol Guardado (p.p… by realmadridplay
Semafor četvrtfinala Kupa Kralja:
Real Madrid – Valensija 2:0 (Benzema 37, Guardado 73. autogol)
Sreda:
19,30: Saragosa – Sevilja
21,30: Barselona – Malaga
Četvrtak:
22:00: Atletiko Madrid – Betis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.