Krvava osveta koja se čekala dve godine: Navijači Slaska u Mančesteru napravili sačekušu pristalicama Sevilje! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvava osveta koja se čekala dve godine: Navijači Slaska u Mančesteru napravili sačekušu pristalicama Sevilje! (VIDEO)

Navijačka osveta u Mančesteru uoči meča između domaćeg Sitija i Sevilje u Ligi šampiona. Zanimljivo u njoj nisu učestvovale pristalice engleskog kluba, već su glavni inicijatori incidenta u centru grada bili navijači poljskog Slaska, koji su na Ostrvo stigli kako bi se osvetili pristalicama španskog kluba za nemile scene u Sevilji 2013. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Tada je oko 30 navijača Sevilje priredilo "doček" navijačima Slaska, kojih je navodno bilo 18, pa su ostali bez svih navijačkih obeležja. Poljaci to do dan-danas nisu zaboravili, a pošto na evrosceni nisu bili u prilici da se sastanu sa daleko moćnijim rivalom, rešili su da "pravdu" potraže na nekom gostujućem terenu.

U centru Mančestera je bilo žestoko, letele su stolice i flaše, bilo je povređenih i rasečenih glava, a prema izveštaju policije uhapšena su trojica poljskih huligana koja su na sebi imala obeležja kluba iz Vroclava. Oni su odbili da razgovaraju sa policijom.



(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.