Krstičić stigao u AEK: Milojević će mi biti pomoć i iz Zvezde (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2019, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstičić stigao u AEK: Milojević će mi biti pomoć i iz Zvezde (FOTO)

Dojučerašnji vezista "crveno-belih" potpisao ugovor s grčkim prvakom, a na promociji izrazio žaljenje što nije s njim igrao u Ligi šampiona.

- Imali smo sjajnu sezonu sa Zvezdom, tamo je moj dom, moja zemlja, ali vreme je za novi korak u karijeri sa novim velikim timom. Sve je počelo još leta 2018. kada je gospodin Vladimir Matijašević bio ovde, neka pitanja su ovde morala da se razreše, nije se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dogodilo, ali sam srećan što sam konačno došao u AEK.

Palo je i podsećanje na dug staž Vladana Milojevića u Grčkoj.

- Razgovarao sam sa trenerom Milojevićem, poželeo mi je zdravlje i uspeh, rekao mi i da ga kontaktiram ako je nešto potrebno jer ima mnogo prijatelja u Grčkoj. Nada se da ću uspeti ovde i da ću biti zdrav.

AEK kaska u šampionskoj trci. Posle 14 kola četvrti je s četiri boda manje od Atromitosa, šest manje od Olimpijakosa, a čak s 14 manje od vodećeg PAOK-a. Dva prvoplasirana tima idu u kvalifikacije za Ligu šampiona. AEK je ove sezone bio uspešan (prethodno učešće 2006/07), ali je u grupi s Ajaksom (Holandija), Bajernom (Nemačka) i Benfikom (Portugalija) imao svih šest poraza.

- Trebalo je da dođem letos, ali se nije desilo, nisam igrao sa AEK-om Ligu šampiona. Zato je moj cilj da to ostvarim u budućnosti. Daću sto posto u svakom meču, igram i defanzivno i kreativno, pokušavam da pomognem na obe strane, verujem da ću takvu ulogu imati.

On je potpisao ugovor do leta 2022. i nosiće broj 6, pošto je sedmica već u rukama Hristosa Albanisa.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Σέρβου διεθνή μέσου Νέναντ Κρίστιτσιτς από τον Ερυθρό Αστέραhttps://t.co/pJF1DSM3Ff pic.twitter.com/hLI1VgNuR1— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) 04. јануар 2019.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.