Kraj za Zrinjski i pored remija sa Ludogorecom

Izvor: N1 televizija, 16.Avg.2018, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Zrinjski i pored remija sa Ludogorecom

Fudbaleri Zrinjskog, šampiona Bosne i Hercegovine, zasutavljeni su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zrinjski je u revanš meču trećeg kola kvalifikacija igrao 1:1 protiv Ludogoreca koji se i pored toga ukupnim rezultatom 2:1 plasirao u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Klaudiu Keseru je u 24. minutu postigao jedini gol na Pecari i tako okončao nade bosanskohercegovačkog šampiona da može do poslendjeg kola. Keseru je ostao sam, šutirao je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i lopta se uz malo sreće odbila u mrežu.

Imao je na ovom meču svoje šanse i Zrinjski koji je napadao, ali nije uspevao da realizuje pokušaje sve do drugog minuta nadoknade kada utešni gol za domaćina postiže Nemanja Bilbija.

Ludogorecu je naredni rival Torpedo Kutaiši.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.