Ko ima veći budžet, Zvezda ili Kopenhagen? Odgovor već stigao sa Marakane!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko ima veći budžet, Zvezda ili Kopenhagen? Odgovor već stigao sa ''Marakane''!

Prva reakcija iz Crvene zvezde na današnji žreb.

Naravno, treba prvo uspešno proći drugo kolo, ali ako ne bude nekih iznenađenja, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gledaćemo dvoboj Crvene zvezde i Kopenhagena.

Prvi meč biće odigran 6. ili 7. avgusta, revanš je sedam dana kasnije.

Prva reakcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Crvene zvezde stigla je od strane sportskog direktora kluba Mitra Mrkele, koji je naglasio da se najpre mora razmišljati o Helsinkiju, ali je i naglasio da Kopenhagen ima ''duplo veći budžet'' od Zvezde.

''Sada nam je svima fokus na utakmicama drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, već za dva dana nas očekuje prvi susret sa Helsinkijem.







Ne želimo da pričamo unapred, ali znamo da je Kopenhagen kvalitetan protivnik. Oni imaju bogato iskustvo igranja u Evropi, kao i duplo veći budžet od nas.







Sada razmišljamo samo o Helsinkiju, a nadam se da ćemo biti u prilici da u direktnom duelu odmerimo snage sa Kopenhagenom'', istakao je Mrkela.

A ako pogledate tržišnu vrednost ekipa na ''Transfermarktu'', Zvezdin tim vredi 56.1 miliona evra, a Kopenhagenov 52.25 miliona. Tu se ta razlika u budžetima baš i ne vidi, što je svakako povoljno po srpskog šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.