Zvezda ako prođe u treće kolo kvalifikacija za LŠ igra protiv Kopenhagena ili TNS

Izvor: Danas, 22.Jul.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ako prođe u treće kolo kvalifikacija za LŠ igra protiv Kopenhagena ili TNS

Fudbaleri Crvene zvezde, ako prodju Helsinki, igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv pobednika duela Kopenhagena i velškog kluba Nju Sejnts, odlučeno je danas žrebom u Nionu. Članak Zvezda ako prođe u treće kolo kvalifikacija za LŠ igra protiv Kopenhagena ili TNS se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda ako prodje u treće kolo kvalifikacija za LŠ igra protiv Kopenhagena ili TNS

Izvor: Beta, 22.Jul.2019

Fudbaleri Crvene zvezde, ako prodju Helsinki, igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv pobednika duela Kopenhagena i velškog kluba TNS, odlučeno je danas žrebom u Nionu.Zvezda prvo mora da se plasira u treće kolo, igra u sredu od 20.45 u Beogradu protiv Helsinkija, prvu utakmcu...

Nastavak na Beta...

Spremanje četnika

Izvor: Danas, 22.Jul.2019

Odgovor na (zakasnelo) pitanje od 1.000.000.000 sendviča sterlinga - zašto protiv Šešelja i njegovih sve učestalijih pizdarija nema pravnog (ni bilo kog drugog) leka - pronaći ćemo u orijentalnoj bajci, o Sinbadu Moreplovcu. Članak Spremanje četnika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.