Klop: Neverovatna pobeda, igračima sam na poluvremenu rekao da se sete Malage!

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Neverovatna pobeda, igračima sam na poluvremenu rekao da se sete Malage!

Uprkos turbulencijama, pričama o odlasku Roberta Levandovskog, već potvrđenom prelasku Gecea u Bajern, Jirgen Klop je ratnički spremio Borusiju za polufinalni okršaj Lige šampiona sa Realom, i vratilo mu se pobedom od 4:1.

"Neverovatna, velika utakmica mog tima, i teško je igrati protiv Reala jer su mnogo jaki i brzi, kontre izvode briljantno. Prvih 25 minuta smo bili sjajni, ali smo malo izgubili ritam, i u poluvremenu sam rekao igračima: Možda mislite da smo oštećeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za penal, ali setite se da je protiv Malage jedna odluka doneta u našu korist", rekao je Klop, aludirajući na Rojsov pokušaj da iznudi najstrožu kaznu.

Revanš meč na programu je 30. aprila, a tada će Real u Madridu na Santijago Bernabeu dočekati "milionere" iz Dortmunda.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop: Neverovatna utakmica mog tima

Izvor: B92, 24.Apr.2013

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop smatra da je njegov tim odigrao neverovatan meč protiv Real Madrida...Borusija je sa četiri gola Roberta Levandovskog deklasirala španskog giganta 4:1 i nalazi se na korak od finala Lige šampiona..."Prvih 25 minuta smo bili sjajni, a onda smo izubili svoju igru....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.