Klop: Neverovatna utakmica mog tima

Izvor: B92, 24.Apr.2013, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Neverovatna utakmica mog tima

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop smatra da je njegov tim odigrao neverovatan meč protiv Real Madrida.

Borusija je sa četiri gola Roberta Levandovskog deklasirala španskog giganta 4:1 i nalazi se na korak od finala Lige šampiona.

"Prvih 25 minuta smo bili sjajni, a onda smo izubili svoju igru. Rekao sam momcima na pauzi da možda misle da je sudija pogrešio, ali da smo mi u prošloj utakmici protiv Malage imali pogrešnu odluku u svoju korist", objasnio je Klop >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako je svoj tim održao usmerene na svoju igru.

Borusija je dominirala veći deo meča, ali je nakon svoje greške, tačnije Matsa Humelsa, dozvolila Realu da izjednači u finišu prvog poluvremena.

"Neverovatno sjajna utakmica mog tima. Veoma je teško igrati protiv Real Madrida jer su oni veoma snažni i brzi, briljantni su iz kontra-napada", rekao je Klop.

Revanš meč između Borusije i Reala igra se u Madridu narednog utorka.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.