Klasa je večna – magija Di Marije i večnog Ramosa VIDEO

Izvor: B92, 13.Dec.2023, 09:54

Klasa je večna – magija Di Marije i "večnog" Ramosa VIDEO

Proteklo veče u Ligi šampiona obeležila su dva titana ove igre.

Anhel di Marija i Serhio Ramos su pokazali da su godine za vrhunske majstore fudbala samo broj.

Iako u poznim igračkim godinama, i dalje predstavljaju ono najbolje što ovaj sport može da ponudi i ono zbog čega su milijarde ljudi opsednute njim.

Di Marija živi drugu mladost po povratku u Benfiku, a u utorak je direktno uticao na veliku pobedu za plasman u Ligu Evrope.

Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je direktno iz kornera zatresao mrežu Salcburga za vođstvo Portugalaca u Austriji u 32. minutu, nakon čega im je bilo mnogo lakše da stignu do konačnih 3:1.

A šta tek reći za Ramosa, 37-godišnjaka koga nezasluženo prati etiketa da je pre svega siledžija na terenu.

Ramos je u porazu Sevilje u Lansu 2:1 pokazao da, iako je često vrlo surov u duelima sa protivničkim fudbalerima, i on majstor ove igre.

Iskusni štoper je 12 minuta pre kraja meča vratio Andalužanima nadu u pobedu za opstanak u Evropi fantastičnim golom iz penala.

Ramos je poput najboljih golgetera sveta prevario golmana francuskog tima jednim od najtežih udaraca sa "bele tačke", čuvenom "panenkom".

Ovo je Ramosu bio 17. gol u Ligi šampiona čime je prestigao velikog rivala Đerara Pikea i postao najbolji strelac među defanzivcima u istoriji takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.