Karamele nikada nisu bile strašnije: Everton doveo trostrukog osvajača Lige šampiona Semjuela Etoa

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karamele nikada nisu bile strašnije: Everton doveo trostrukog osvajača Lige šampiona Semjuela Etoa

Roberto Martinez i uprava Evertona su ovog već napravili posao od kojeg vilica pada na pod dovođenjem Romelua Lukakua, a sada su Karamele potpisali ugovor sa još jednim bivšem igračem Čelsija – Semjuela Etoa.

Kamerunac je bio slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa londonskim klubom, a tražili su ga brojni klubovi širom Evrope, previše da bi ih sad nabrajali. Na kraju je tim sa Gudisona bio najuspešniji i Eto je potpisao dvogodišnji ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa premijerligašem.

Trener ekipe Martinez tvrdi da je presudan faktor bio Etova želja za dokazivanjem, iako je napadač tri puta osvajao Ligu šampiona i dalje želi da osvaja trofeje.

„Sreo sam se sa njim i imali smo dobar razgovor o fudbalu i bio sam impresioniran koliko je i dalje gladan. Za nekoga ko je postigao skoro sve on i dalje ima želju koju je imao kada je bio 15-godišnjak i došao u Španiju da svima pokaže šta može“ , rekao je Martinez.

Napadač je objasnio šta je presudilo da pojača tim iz Liverpula.

„Bio sam veoma impresioniran stilom igre koji je Everton usvojio. Odmah sam video da ću u ovom klubu imati priliku da igram fudbal“, rekao je Eto i možda potkačio bivšeg trenera Žozea Murinja sa kojim je imao verbalni sukob pošto je napustio klub.

Zanimljivo, Everton već u sledećem kolu igra protiv Čelsija, a 33-godišnjak će biti na raspolaganju Martinezu za taj meč.

(FOTO: screenshot evertonfc.com)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Eto i zvanično „karamela“ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Avg.2014

Kamerunski napadač Samjuel Eto i zvanično je postao novi napadač Evertona. On je sa „karamelama“ potpisao dvogodišnji ugovor.. FOTO: www.evertonfc.com.. „Presrećan sam što sam došao i jedva čekam da obučem dres svog novog kluba. Video sam kako Everton igra još prošle sezone i zaista...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.