Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO DA IGRA ZA REAL: Da li je Gameiro ‘vlasnik’ najvećeg promašaja u Ligi šampiona? (VIDEO)

Neverovatno je iz koje situacije Francuz nije barem ugrozio Kejlora Navasa.
Golman Real Madrida je imao pregršt posla danas, ali mu je u ovoj situaciji pomogao Kevin Gameiro.
Francuski napadač je dobro sačekao centaršut i na vreme skočio, ali je realizacija bila blago rečeno – očajna. Gameiro nije čak ni ugrozio Navasa koji je već skoro bio savladan.
Posle centaršuta Atletika u momentima kada je rezultat bio 2:1, Kevin Gameiro je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << novu sjajnu priliku da poveća prednost ‘jorgandžija’, ali je gađao daleko pored gola.
Fudbaler domaćeg tima je bio usamljen na manje od tri metra od gola, nije mu smetao ni golman rivala, ali je ipak napravio težak promašaj.
Kejlor Navas je na golu gostiju briljirao večeras i u nekoliko navrata direktno spasio svoj tim, što se ne može reči i za Gameira koji je propustio par veoma povoljnih prilika.
Resumen de Gameiro en el Atlético. pic.twitter.com/T3Y6S25wWA
— Miguee (@miguel_miguel97) May 10, 2017

The post KAO DA IGRA ZA REAL: Da li je Gameiro ‘vlasnik’ najvećeg promašaja u Ligi šampiona? (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.