Izvor: HotSport.rs, 14.Dec.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUVE MISLI NA BUDUĆNOST: Rugani produžio ugovor sa ‘starom damom’

Mladi defanzivac Juventusa Danijele Ruganija potpisao je novi ugovor sa timom iz Torina.

Učestale povrede u zadnjoj liniji torinskog kluba su u poslednje vreme izbacile Danijelea Ruganija u prvi plan, a on je tu šansu iskoristio na pravi način. Dvadesetdvogodišnji štoper pokazao je Masimilijanu Alegriju da na njega može ozbiljno da se računa i kao nagrada je ubrzo usledila revizija ugovora, kojom ga je klub vezao za sebe barem do 2021. godine
Rugani >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je za Juventus ove sezone upisao osam nastupa a poslednjih šest mečeva je počinjao kao starter, od toga dva puta u Ligi šampiona. Na tim mečevima mladi defanzivac je ostavio vrlo dobar utisak a tri puta se upisao i u strelce, dva puta u Seriji A, protiv Kaljarija i Atalante kao i Ligi šampiona protiv zagrebačkog Dinama.
– Pomosan sa na produženje ugovora. Ovo predstavlja veliku satisfakciju za mene, posebno što sam od rođenja navijač Juventusa. Ljudi u klubu su ovim činom pokazali da veruju u mene i da su zadovoljni onime što radim na terenu, to me čini veoma srećnim i ponosnim, izjavio je Rugani posle potpisa za oficijalni Juventusov sajt.
Danijele Rugani se u Torino vratio 2015. godine,  posle dve godine provedene na pozajmici u Empoliju.
Pripremio: Vladimir Kolarik
The post JUVE MISLI NA BUDUĆNOST: Rugani produžio ugovor sa ‘starom damom’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.