Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JURIŠ NA LIGU ŠAMPIONA: Vukovi dobili ogromno pojačanje!

Nakon što su u 2015. igrali finale Lige šampiona, za koje su nagrađeni oduzimanjem terena (jer u Beogradu očigledno postoji manjak fudbalskih), beogradski Vukovi dočekali su ipak jednu lepu vest – sjajni “vajd risiver” Toni Vašington i dogodine će nositi dres Beograđana!

Tri godine je u njemu – i četvrtu će ovde započeti. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Toni Vašington, jedan od najboljih stranaca koji su igrali američki fudbal u Srbiji, i u nastupajućoj sezoni biće jedna od uzdanica novog (starog) trenera Šona Embrija. Interesantno je da će Embriju pomoćnik biti Brendan Mekdauel, “raning bek” koji je u Vukovima takođe proveo četiri godine.
Da li će ovo biti dovoljno da se konačno napravi iskorak i prigrli trofej šampiona Evrope, videćemo. Oni veruju u sebe. Uostalom, zato i poručuju – “Vukovi dolaze po vas”.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.