Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVESNO: Sergej Milinković Savić ide u Lacio za 10 miliona

Italijanski mediji javljaju da će transfer Sergeja Milinkovića Savića u Lacio biti završen do 20. jula, jer je to krjnji rok koji je trener Stefano Pioli dao upravi da mu dovede ozbiljno pojačanje.

Genk je u početku tražio 15.000.000 evrra, Lacio je nudio osam, a izgleda da su se našli na 10.
- Kad klub iz Pro lige dobije ponudu vrednu 10.000.000 evra – to ne odbija. Nemoguće je zaustaviti prodaju Sergeja Milinkovića Savića. Mogli bi se čak reći da je ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << posao, iz perpsektive Genka, isto što i osvajanje Lige šampiona. Druga je stvar što će to ugroziti sportske ambicije. Možda bi čak i za dečka bilo najbolje da ostane još jednu sezonu u Belgiji i skupi iskustvo, međutim, kao što rekoh, ovakva ponuda se ne odbija – rekao je Jan Kulemans.
The post IZVESNO: Sergej Milinković Savić ide u Lacio za 10 miliona appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.