Gotovo, Maldini završio prvi posao za sledeću sezonu!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2020, 22:00

Gotovo, Maldini završio prvi posao za sledeću sezonu!

I to odlično pojačanje.

"Rosoneri" se bore sa negativnim posledicama neigranja Lige šampiona već nekoliko godina. Sudbine Donarume i Čalhanoglua vise o koncu, tandem želi jače ugovore a "rosoneri" bez novac iz elitnog takmičenja ne mogu da isprate sve bogatiju konkurenciju.

Ipak, Maldini i sportski sektor uspeva da ređa uspehe.

Ovu sezonu su krenuli odličnog, posle reprezentativne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pauze dolazi i najbolji test u vidu Madonine i derbija sa Interom a pre toga su "rosoneri" završili sjajan posao.

Većina italijanskih medija prenose kako je klub sa "San Sira" dogovorio dolazak Florijana Tovana naredne sezone!

Ofanzivac Marseja ima manje od godinu dana na ugovoru sa ekipom sa "Velodroma" te će doći bez obeštećenja. Prošla sezone je obilovala sa povredama, ali Francuz već na početku ove ima sjajnu statistiku. Radonjićev kolega na šest utakmica ima dva gola i tri asistencije.

Krilni igrač je dugo igrao na relaciji Njukasl-Marsej, ipak u PL nije uspeo mnogo toga da pokaže - nadamo se boljem snalaženju u dresu giganta poput Milana.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.