Gece bira, na stolu tri ponude, može li kao Klose?

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 11:54

Gece bira, na stolu tri ponude, može li kao Klose?

Nemac napušta Dortmund, sledeća stanica - Apenini?

Nakon što je sportski direktor Borusije Dortmund potvrdio da će Mario Gece napustiti klub po isteku ugovor ovog leta, pojavile su se prve ponude.

Navodno, kako prenose italijanski mediji, čak tri kluba iz Serije A vide Gecea u svom timu, a to su - Milan, Roma i Lacio.

Milan rekonstruiše tim pod palicom Rafaela Ragnika, koji planira velike promene, dok u Romi veruju da bi Gece mogao da bude zanimljiv tandem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Edinom Džekom.

Ipak, možda je najzanimljiviji Lacio koji planira da se bori za titulu, ali i najbliži je Ligi šampiona od pomenutih timova.

Uz to, na Olimpiku veruju da bi mogli da primene recept kao sa Miroslavom Kloseom, kome su "produžili" karijeru u 33. godini. Klose je stigao u Rim kao veteran, ali je za Lacio odigrao još pet sezona, odnosno čak 170 utakmica i dao 63 gola.

Da li mogu da urade isto i sa Geceom? Inače, Gece je još i mlađi, narednog meseca puni tek 28 godina...

Rim, Olimpiko, Liga šampiona?
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.